‘Kloostergasten’ op tv: Thomas Cammaert in gesprek met abt Denis Hendrickx

Cammaert-abt-lange-broek-2048x1536

Wat een mooie tv uitzending van Kloostergasten op zondag 18 september op NPO2. Acteur Thomas Cammaert gaat in de prachtige tuin van de Abdij van Berne met abt Denis Hendrickx in gesprek. Onder meer of de Norbertijnen in de abdij openlijk homoseksueel kunnen zijn.

Op deze fijne plek is ons kantoor en ondersteunen we met Solidair met India concrete projecten voor kansarme groepen in India op het gebied van onderwijs, coöperatie, microkrediet, gezondheidszorg en werkgelegenheid.

In 1923 trokken de eerste Norbertijnen naar India om zich daar met hart en ziel in te zetten voor de kansarmen. Om hun werk te ondersteunen werd in Nederland de #Missieprocuur van de Abdij van Berne opgericht.

Sinds 2006 zet Stichting Solidair met India het werk van de missieprocuur op eigentijdse wijze voort. We doen dat met een zeer betrokken team en waardevolle samenwerkingspartners om de allerarmsten perspectief te geven op een betere toekomst.

Hier lees je er meer over: https://www.abdijvanberne.nl/nieuws/serie-kloostergasten-vanaf-18-september/

Kloostergasten is op zondag om 17.45 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO2.

Wat een mooie tv uitzending van Kloostergasten op zondag 18 september op NPO2. Acteur Thomas Cammaert gaat in de prachtige tuin van de Abdij van Berne met abt Denis Hendrickx in gesprek. Onder meer of de Norbertijnen in de abdij openlijk homoseksueel kunnen zijn. Op deze fijne plek is ons kantoor en ondersteunen we met Solidair met India concrete projecten voor kansarme groepen in India op het gebied van onderwijs, coöperatie, microkrediet, gezondheidszorg en werkgelegenheid.

Anderen lezen ook