Gift overmaken?

Gebruik ons IBAN-nummer

IBAN NL18 RABO 0120 1106

t.n.v. Stichting Solidair met India

Ik betaal via

Particulier

Organisatie

Privacy: Stichting Solidair met India gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wij leggen uw gegevens zoals naam, adres en financiële gegevens vast, ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een eenmalige gift, u te informeren over onze werkzaamheden of om u steun te vragen in tijd of geld. Meer lezen over privacy.

SEPA: Met deze machtiging geeft u toestemming aan Stichting Solidair met India  om de incasso-opdracht eenmalig of doorlopend (afhankelijk van uw keuze) te sturen naar je bank om het overeengekomen bedrag van uw rekening af te schrijven. De incasso wordt rond de 26ste van de maand van de rekening afgeschreven. Als u het niet eens bent met de afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Of doneer via internetbankieren

Ik doneer*

een bedrag van*

Ik betaal via*

Ideal

Automatische incasso

Mijn gegevens*

Velden met een * zijn verplicht

Elke gift maakt
een verschil!

Uw donatie helpt om de allerarmsten zelfredzaam te maken, een veilige omgeving en hoopvolle toekomst te bieden. Indiase projecthouders zetten ter plekke hun schouders onder de projecten. Wij gaan zelf naar India toe om ervoor te zorgen dat uw gift goed wordt besteed.

DONEER VOOR ZELFREDZAAMHEID

36220-kruiden-bewerken-tot-medicijn

Vrouwengroepen in NR Pura

31040_01

Sociaal en medisch werk in 180 dorpen rondom Jamtara

Ooty_Senior-programme_Cooking_20221013

Senioren programma in de bergen van Ooty