Gift overmaken?

Gebruik ons IBAN-nummer

IBAN NL18 RABO 0120 110 660

t.n.v. Stichting Solidair met India

Ik betaal via

Particulier

Organisatie

Privacy: Stichting Solidair met India gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wij leggen uw gegevens zoals naam, adres en financiële gegevens vast, ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een eenmalige gift, u te informeren over onze werkzaamheden of om u steun te vragen in tijd of geld. Meer lezen over privacy.

SEPA: Met deze machtiging geeft u toestemming aan Stichting Solidair met India  om de incasso-opdracht eenmalig of doorlopend (afhankelijk van uw keuze) te sturen naar je bank om het overeengekomen bedrag van uw rekening af te schrijven. De incasso wordt rond de 26ste van de maand van de rekening afgeschreven. Als u het niet eens bent met de afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Of doneer via internetbankieren

Ik doneer*

een bedrag van*

Ik betaal via*

Ideal

Automatische incasso

Mijn gegevens*

Velden met een * zijn verplicht

Elke gift maakt
een verschil!

Uw donatie helpt om de allerarmsten zelfredzaam te maken, een veilige omgeving en hoopvolle toekomst te bieden. Indiase projecthouders zetten ter plekke hun schouders onder de projecten. Wij gaan zelf naar India toe om ervoor te zorgen dat uw gift goed wordt besteed.

DONEER VOOR ZELFREDZAAMHEID

36220_NR Pura_SHG_IG_Mushroom Production_202004_Solidair-met-India

Inkomen via teelt oesterzwammen in Godavari colony

36330_NR Pura_Development Rural Poor_20240324_103941 (8)

Inkomen voor 50 arme boeren in Ooty

37945_Ooty_Women Programme_20221012_Solidair-met-India (7)

Werkgelegenheid voor 75 vrouwen in Ooty