Door dit project kunnen vier gezinnen een woning bouwen. Momenteel wonen ze in lemen huizen, die in zeer slechte staat verkeren. Geld voor de bouw van een huis is er niet: het zijn dagloners, die afhankelijk van het seizoen en het werkaanbod een zeer laag inkomen verdienen.

Doel is voor deze gezinnen een gedegen onderkomen te realiseren dat veiligheid biedt in extreme klimaatomstandigheden, met stortregens, bijtende kou en een brandende zomertemperaturen. Daarom zijn huizen nodig met gepleisterde bakstenen muren en een betonnen dak. Zij brengen zelf de grond in en helpen bij de bouw. Het gevraagde bedrag is dus voor de bouwvakker en de aankoop van bouwmaterialen, zoals bakstenen, cement, ijzer, kozijnen voor deuren en ramen.

Er is een lijst gemaakt van hulpbehoevende gezinnen, waarvan er vier als eerste in aanmerking komen.  De familie van de heer Ramadhar bestaat uit zes personen: de heer Ramadhar (62) en zijn vrouw Prembhai (58), zoon Sanju (35) en zijn vrouw Pooja (32) en twee zonen. Zij kunnen amper in hun dagelijkse levensbehoefte voorzien. Over geld voor de bouw van een nieuwe woning beschikken ze al helemaal niet.

De totale kosten zijn € 15.000,-. Voor € 3.750,- geeft u één gezin fatsoenlijk onderdak.

Ja, ik steun dit project

Project 36924
  • U kunt vanaf 10 euro doneren. Uw gift wordt goed besteed.
  • € 0,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.