Door dit project kunnen vier gezinnen een woning bouwen. Momenteel wonen ze in gehuurde huizen, die in zeer slechte staat verkeren. Geld voor de bouw van een huis is er niet: het zijn dagloners, die afhankelijk van het seizoen en het werkaanbod een zeer laag inkomen verdienen.

Doel is voor deze gezinnen een gedegen onderkomen te realiseren dat veiligheid biedt in extreme klimaatomstandigheden, zoals de jaarlijkse moesson. De begunstigden zijn vanaf het begin van het project verantwoordelijk voor de planning, brengen zelf de grond in waarop de woning wordt gebouwd, betalen een deel van de kosten en leveren arbeid.

Er is een lijst gemaakt van hulpbehoevende gezinnen, waarvan er vier als eerste in aanmerking komen.  De heer en mevrouw Bhalerao bijvoorbeeld, zijn gehandicapt en wonen in een huurhuis in Khandwa, Madhya Pradesh. Ze hebben een zoon van 5 en een dochter van 2 jaar. Zij kunnen  amper in hun dagelijkse levensbehoefte voorzien. Over de bouw van een nieuwe woning beschikt men al helemaal niet.

De totale kosten zijn € 19.125,-. Er is nog nodig € 5.190,-

Ja, ik steun dit project

Project 36924
  • U kunt vanaf 10 euro doneren. Uw gift wordt goed besteed.
  • € 0,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.