met hart en ziel
voor elkaar

Solidair met India ondersteunt concrete ontwikkelingsprojecten op het gebied van educatie, gezondheidszorg en sociale voorzieningen. Onze projecten richten zich zelden op enkel één van deze vlakken.

Solidair met India: 40-dagentijd actie vastenproject

Vastenproject 2021 voor verbetering inkomen in dorpen rondom Jabalpur, India

By Algemeen, Organisatie

Samen met de parochies die op een bijzondere manier verbonden zijn met de Norbertijnen, vragen we in de veertigdagentijd aandacht voor een project dat zorgt voor bestrijding van armoede op het platteland van India. Het is gericht op verbetering van de inkomsten van 45 personen op het platteland van Jabalpur. Als gevolg van grote werkloosheid, hebben deze mensen een gebrek aan eten en een slechte gezondheid. Via dit project kunnen ze kleinschalige activiteiten starten, waarmee ze zelf geld verdienen om de levensomstandigheden van hun gezin te verbeteren.

Lees meer

Bekijk al onze projecten

Solidair met India ondersteunt concrete ontwikkelingsprojecten op het gebied van educatie, gezondheidszorg en sociale voorzieningen. Onze projecten richten zich zelden op enkel één van deze vlakken. Want wat heb je aan scholing als je honger hebt? En hoe kun je werken als je ziek bent?

Naast deze structurele hulp hebben wij speciale fondsen opgericht die aangewend kunnen worden in noodsituaties.

 

NAAR ONZE PROJECTEN