Skip to main content
 

met hart en ziel
voor elkaar

Solidair met India ondersteunt concrete ontwikkelingsprojecten op het gebied van educatie, gezondheidszorg en sociale voorzieningen. Onze projecten richten zich zelden op enkel één van deze vlakken.

Vastenactie 2022 voor veilige toekomst straatkinderen in Ernakulam, Kerala – India

By Algemeen, Organisatie

De vastentijd is een mooi moment om stil te staan bij de zorg en onderwijs voor de straatkinderen in de sloppenwijken van Ernakulam, in Kerala – India. Daarom is dit tijdens de Vastenactie 2022 het eigen doel waarvoor de Norbertijnenparochies, de Abdijkerk van Berne en de Titus Brandsma parochie in de regio Wageningen hebben gekozen. Wilt u bijdragen? Maak dan nu een mooi bedrag over op bankrekeningnummer NL 21 INGB 0000 0058 50  t.n.v. Vastenactie, onder vermelding van project  401859.

Of stop uw bijdrage in een envelop en deponeer deze in de bus van de Abdij, Abdijstraat 49 onder vermelding van Solidair met India – Vastenactie 2022.

Laten wij in deze vastenperiode met z’n allen een mooi bedrag bij elkaar brengen voor deze kinderen. Bij het vorige project heeft u laten zien dat wij, ondanks de corona toch op een fors bedrag mogen rekenen, hopelijk lukt het dit keer weer. Het streefbedrag is  € 10.000,-  en als dit lukt, vult de Vastenactie dit aan met de helft tot € 15.000,- de totale kosten van dit project. Namens de kinderen: enorm bedankt voor uw gift!

Lees meer

Bekijk al onze projecten

Solidair met India ondersteunt concrete ontwikkelingsprojecten op het gebied van educatie, gezondheidszorg en sociale voorzieningen. Onze projecten richten zich zelden op enkel één van deze vlakken. Want wat heb je aan scholing als je honger hebt? En hoe kun je werken als je ziek bent?

Naast deze structurele hulp hebben wij speciale fondsen opgericht die aangewend kunnen worden in noodsituaties.

 

NAAR ONZE PROJECTEN